hírek, város, térkép, állás, apróhirdetés, cégek


>>> Vissza a hírek nyitóoldalára

Testünk gyógyítója, a Ceragem

Gerincünk a legdrágább kincsünk, vigyázzunk rá! A gerincoszlop egészségünk gyökere, valamint sok betegség forrása is. Mindenkit megillet a fájdalommentes élet, a CERAGEM-E csúcstechnológiás gyógyászati segédeszköz használata segít ebben. Elsősorban a gerincproblémák korrigálására dolgozták ki: gerincferdülés, gerincsérv, csúszás, kopás, meszesedés stb.

CERAGEM-E csúcstechnológiás gyógyászati segédeszközök – Székesfehérvár, Ősz utca 4. *****06-30/294-5586***** AJÁNDÉKHETEK: Ha 10 alkalmat előre kifizet, még plussz egy hétig ingyen jöhet! – Ha 15 alkalmat előre kifizet, még plussz 3 hétig ingyen jöhet! – Hogy egyre többen és jól megismerhessék a CERAGEME-t! A CERAGEM-ben rejlik a jövő emberének gyógyszerek nélküli természetes egészsége!

Egy CERAGEME ágy családi használatra folyamatosan kiadó, 35000 Ft/hó!
A lehetőségről ingyenes tájékoztatót tartunk minden pénteken 17 órától az Ősz utca 4-ben!####Mi mindent tud a Ceragem?
1. Lazítja az izomcsomókat
2. Beállítja a csigolyákat
3. Idegszálakat szabaddá teszi
4. Tiszta vért termel, a D vitamint beépíti a vérbe
5. Toxinanyagokat megoldja, kiüríti
6. Csontokat erősíti, a Ca-t beépíti a csontokba
7. Salakanyagokat kiüríti
8. Meszesedéseket feloldja
9. Zsibbadásokat megszünteti, szűkült ereket tágítja
10. Látást javítja. Stb.


A testre gyakorolt hatása

Nyak
A görgők az akupresszúrás ponton ellazítják a merev nyakat, ami a hosszú számítógépezés, tv nézés, ülő munka következtében alakul ki.

Hastájék
A 3 és a 9 golyós projektorral való kezelés (hélium+infravörös) a hasi fájdalmakat, görcsöket megszünteti.

Derék
A Belső Projektor a gerinc vonalán halad végig, hogy ellazítsa az idegeket és megszüntesse a rossz tartás, vagy testmozgás hiánya okozta hátfájdalmakat.


Lábak
A sugárzó infravörös hő behatol a láb izmaiba és az izületekbe, és megszünteti a sok állás, vagy torna, vagy a járás miatti folyamatos nyomás okozta izületi fájdalmakat.


Ahogy egyre idősebbé válunk, a hátunk megmerevedik, van akinek a háta elgyengül, ami a púposság kiváltó oka. A gerinc masszírozása megelőzi a hát lemerevedését, elgyengülését, a CERAGEM masszázságynak ez az első funkciója.
A MELEGHŐHATÁSSAL történő kezelés a keleti gyógyászat hagyományos (tradicionális) módja, amit tanultak és továbbfejlesztettek. A meleghőhatásos kezelés fizikai reakciót vált ki, ami elősegíti az egészség helyreállítását.


Mint már mindenki előtt ismeretes, a CERAGEM világszerte arra törekszik, hogy lehetőséget nyújtson minden ember részére a betegségek megelőzésében és a már meglévő súlyos esetek megoldásában! Ehhez igen kemény munkára (akarat, türelem, kitartás, idő) van szükség!
Mindez gerincoszlopunk rendellenességeinek korrigálásával oldható meg (meszesedés, ferdeség, csúszás, kopás, stb.).

A CERAGEM-központok országszerte magasszintű tájékoztatással látják el az odalátogató vendégeket.
A CERAGEME egy csúcstechnológiás gyógyászati segédeszköz, és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyakorisággal alkalmazzuk.
Nem túlzásként mondja a gyártó cég, hogy idővel, a folyamatos, szakszerű használattal (állapottól függően) a problémák megoldódnak. Az első egy-két évben célszerű intenzíven ráfordítani az időt!
Súlyos esetekben (pl.: rák, különböző gyulladások, súlyos gerincferdeség, stb.) az igazán jelentős eredmény elérése érdekében akár naponta 3-4 alkalommal is, tehát 4-5 óránként javasolt a CERAGEM használata a fokozott probléma megszűnéséig.
A kezdőknek a napi kettő alkalom is javasolt (lenne; reggel, este).
A napi egy kezelés mindenki számára egészséges és szükséges (lenne mindenkor) életünk végéig.
Mindezek tudatában legyenek kedvesek felmérni, átgondolni saját egészségi állapotukat és ezeknek függvényében meghozni döntésüket a jövő tekintetében, hogy mentesüljenek a csalódásoktól!
Mert köztudott, hogy a CERAGEM tudása és hatásfoka felbecsülhetetlen, amennyiben az ajánlott módszer szerint alkalmazzuk!
Amióta Magyarországon van a CERAGEME gyógyászati segédeszköz, több mint 30 milliárdot takarított meg az egészségügy!

Az ágy működése
A Dél-Koreában, dél-koreai és német orvosok által kifejlesztett masszázságy a fényterápia, a hőterápia, a masszázs és az akupresszúra kombinálásával hat a szervezetre. Az ágyba épített, jadeköves görgővel, valamint infra- és héliumfénnyel ellátott masszírozófej az első 10 percben végigmegy a gerincoszlop melletti hátizmokon a nyakszirttől a farkcsontig, majd a 12 akupresszúrás ponton 2-2 percig állva nyomással adja át a hőt az izmoknak. A program végén hasra fordulva a lágy részeket 8 percig masszírozza. A masszázságy gerincbántalmak, reumatikus problémák, belső gyulladások, bőrbetegségek, aranyér, csontritkulás, allergia, asztma, krónikus nátha, túlsúly és depresszió ellen, valamint a látás javítására is eredményesen alkalmazható.
Térítéses kezeléseket nyújtunk.
Negyvenperces masszázs ára:
- aktív dolgozóknak: 500 Ft
- nyugdíjasoknak: 400 Ft
- diákoknak: 300 Ft
Bérletek előre válthatók!

Bejelentkezés, időpontegyeztetés:
06-30/294-5586 – os telefonszámon és a helyszínen.

Nyitvatartási idő:
hétköznapokon: 09.00–tól – 20.00-ig

Minden kedves új vendégünknek biztosítunk egy térítésmentes kezelést!


Ceragem masszázs
Székesfehérvár
Ösz u. 4.
30/294-5586
FACEBOOK: Eszékiné Major Mária (GE-MÉ-MA Bt)


Nyomtatható verzió
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz be kell jelentkezni. belépéshez . Ha még nem regisztrált: regisztráció


Mondj egy tippet, küldj hírt, érdekességet, programot nekünk!

Médiaajánlat - Impresszum - Adatvédelem
Sitemap

Counter

websas.hu

© 2002-2012 varosunk.hu - Minden jog fenntartva!

Készítette: Gyurmó

freeaudit.hu

eXTReMe Tracker